Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som åkte

Har du hört nåt från Miriam?
vill så gärna veta
hon lämnade landet
med sitt blonda hår
och gröna ryggsäck
så ung
hon gav mig en blick av tomhet
men sedan ett sött leende
viskade till mig
jag vill bort
till nåt annat
långt bort
dansar hon på stränder
vandrar i trånga gränder
funnit svar på livets frågor
hittat någon
inte ett ord jag hört från Miriam




Fri vers av Mårten
Läst 259 gånger
Publicerad 2016-02-17 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mårten
Mårten

Mina favoriter
Hör någon ?