Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:-/ Jag skulle inte bli kär. Inte känna så mycket för honom.


Hör någon ?


Jag vill att hela världen ska veta hur mycket Du betyder för mig
Jag vill skrika så att alla hör
Men mina skrik fastnar längst in i halsgropen
Finns det ändå någon som hör?

Jag älskar dig mer än vad som var tänkt
Mer än vad Rädslan tillåter
Men vad blir egentligen som man tänker sig?
Och Rädslan gör Alltid som den vill

And when I look into your eyes
I feel safe, that noone ever can take you away from me
But I close my eyes cos the Fear it to big
I wonder if you can see?

When you hold me in your arms
I never want that the moment will go away
Cos I love you \'precis sådär mycket man inte får älska en vän\'
Do you know how much you means to me?




Fri vers av Angelina
Läst 806 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-26 13:17



Bookmark and Share


  Mårten
det var verkligen vackert!
2005-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Angelina