Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förstör inte ditt liv


varje slag är ett slag i magen, även för mig

maktlös
tårar, alkohol och våld
förstår du inte att du förstör ditt liv?
gråta kan du göra, det är inget fel på det
ibland hjälper det att gråta
och jag önskar jag kunde finnas hos dig och ge dig tröst.
låt inte alkoholen få dig att tro att det är en lösning
den får bara saker och ting att bli sämre
du kanske glömmer för stunden
men det är ingen långvarig lösning
ta en annan väg!
och våldet kanske får dig att få ut aggressionerna
som egentligen är smärtans sköld
du vill slå för att dölja hur du mår
men visst hjälper det ingenting, egentligen?

men jag vet hur du mår

Och jag är ingenting annat än maktlös




Fri vers av Angelina
Läst 609 gånger
Publicerad 2005-12-20 09:46



Bookmark and Share


    Tuula Pöyhönen
Så rätt skrivet, så är det.
2016-06-10

    vilsen
nä, där har du rätt ! det hjälper ingenting, ger bara ännu fler problem !
sköt om dig ! god jul, och många kramar
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Angelina