Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
+/-


Varenda kines ska hoppa-


Jag försöker få varenda kines att hoppa
((Så att hela världen skakar))
För jag har hört att det blir jordbävning då
Då kanske världen rasar ihop
Och isåfall kan vi bygga upp den igen
Så att Världen blir Vacker




Fri vers av Angelina
Läst 640 gånger
Publicerad 2006-03-25 22:56



Bookmark and Share


  Anders P VIP
det sägs att om alla kineserna hoppade samtidigt skulle jorden kunna föresättas ur sin bana, och då har vi verkligen en ny situation att förhålla oss till. kanske måste vi hålla i oss för att inte försvinna från jordens yta.
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Angelina