Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Simon och Johannes! Finns inga ord för hur mycket jag älskar er! <3 Önskar jag kunde leva för er! I´m sorry!


Fel håll!

Jag springer nu
Snabbt
Åt fel håll

Ni springer bakom mig
Snabbt ni också
Men inte tillräckligt snabbt
(Åt fel håll)

Jag är rädd att ni ska snubbla
Snubbla över mina kroppsdelar som faller
Jag är rädd att ni ska snubbla
I ert försök att springa ikapp mig
I ert försök att fånga mig
Få mig in på rätt väg igen
(men visst har ni balans?)




Fri vers av Angelina
Läst 618 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-05 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angelina