Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Or am I?


Jag är fast nu

Du ber mig sträcka ut min hand
säger att du skall ge mig något!
Jag lyder tyst och snällt
och du lägger sakta sakta
((sakta bara för att plåga mig mer))
Skuldkänslor i min öppna hand.
Stänger den om möjligt
ännu mer långsamt
Tar ett steg tillbaka
Skrattar åt mig och skriker
att jag är lättlurad
\"nu blir du aldrig fri igen\"




Fri vers av Angelina
Läst 602 gånger
Publicerad 2006-03-13 11:52



Bookmark and Share


  DanSan
Blir lite förvirrad när jag läser den här?????
Men en massa bilder snurrar upp och
jag blir ännu mer förvirrad hmmmm
Kan det vara en förlovningsring med ironi?
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Angelina