Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nina, gumman! Jag kommer aldrig glömma dig! Jag saknar dig så mycket! Vad hände? Tårar faller! Finns här när du vill/orkar/kan! Så länge jag lever! (intelängenog)


Fel håll! (2)

Hon sprang
Snabbt
Efter mig
Åt fel håll hon också

Någonstans på vägen snubblade hon till
Jag vet inte riktigt vart
Så jag vet inte vart jag ska söka
Hon föll någonstans
När hon var på väg åt fel håll

Hon föll
Allt är mitt fel
Jag visste att det skulle hända
Men jag var för feg för att ta
Det sista klivet då
(om jag tar det nu
återvänder hon till rätt
väg igen då?)




Fri vers av Angelina
Läst 680 gånger
Publicerad 2006-01-05 21:04



Bookmark and Share


    vilsen
super bra ! jag älskar detta, bland det bästa du skrivit ! ett litet n har nog smygit sig in i slutet ? kram
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Angelina