Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera gärna, possitivt? negativt? första gången jag skrivit såhär..


(självmord på S)


snöfallet slutar sakta. säkert. självklart
sommarnattens sol skimmrar som stjärnorna
Saga springer sakta i skogens stigar som slingrar sig
stannar. sjunger. skrattar

skottet sliter sönder Sagas snövita skjorta. (sönder samman)
Saga stirrar. smärtan skär i såret
(snurrar snurrar snurrar)
själen springer. skriker. snubblar. snyftar. söker skyddet som sviker
sömmarna slits sönder
skelettet spricker
slaget störtar
skönheten sjunker
Saga skriker. slutar. somnar

SVART




Fri vers av Angelina
Läst 701 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-28 20:19



Bookmark and Share


  frostblomma
Väldigt annorlunda men himla fint.
2010-03-25

  frostblomma
Väldigt annorlunda med himla fint.
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Angelina