Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elin

natten är mörk och kall
i röda stugan är det varmt och tryggt
Elin sover
katterna tassar tyst runt på golvet




Fri vers av Mårten
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-03 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mårten
Mårten

Mina favoriter
Hör någon ?