Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är natt

klockorna slår
det är nattens sång
för en stjärnklar himmel
och månen
för kvinnan med ångest en trappa upp
ligger sömnlös och vänder på sig
flygplanet högt däruppe
som en rörlig stjärna
staden är tyst och stillsam
det lyser från några fönster





Fri vers av Mårten
Läst 212 gånger
Publicerad 2016-03-30 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mårten
Mårten

Mina favoriter
Hör någon ?