Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handlingens bön



”En handling kan också utgöra en bön.
Redan när du knäppt dina händer,
har ditt hjärta öppnat sig för Gud.
Redan innan du knäppt dina händer,
har Han hört din bön.”




Fri vers av Regular
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-12 01:04



Bookmark and Share


  Blåbäret
han är så himla snabb liksom :)
men det är väl klart...i det han skapat är han nära och ser hjärtats röst först...
2010-03-13

  Nasrin
Mycket tänkvärd! Fin text!
2010-03-12

    ej medlem längre
Fint...
2010-03-12

  LassO
härligt nu finns det dom som inte vill läsa sånt, men skit i det ;=)
2010-03-12

  Bibbi VIP
"Och det skall ske , att förrän de ropa, skall jag svara, och medan de ännu tala , skall jag höra." Jes. 65:24

Applåd!
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular