Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du kunde börja andas igen


Andas

Det är utan dig allting är så tomt
Det är utan dig jag mått dåligt
Det är utan dig jag försökt försvinna

Om du kunde börja andas igen
skulle allting bli så bra så bra

Det är utan dig jag inte får luft i mina lungor
Det är utan dig jag inte kan gå
Det är utan dig jag inte vill leva

Om du kunde börja andas igen
men jag vet att det är omöjligt

Det är därför jag nu står här
För du är försvunnen
Kom tillbaka

Börja andas igen
med mig.




Fri vers av Tindra/Coldizin
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-11-04 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tindra/Coldizin