Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Zeta, mitt allt.


djupast i mitt hjärta, där finns ditt namn

jag stänger mina ögon
drömmer mig bort
bara några dagar kvar
du åker inom kort
hur lång tid kommer
det ta innan vi ses igen?
det svider i min själ
det gör ont i mitt hjärta
för mig kommer du alltid
ligga etta.. du är det bästa
jag har prinsessan min!
trodde aldrig du skulle kunna
försvinna, ifrån mig..
varenda stund med dig känns
så enkel och lätt, med dig är
allt underbart. du lyfter mig
ifrån marken, ger ljus.. fan,
jag vill inte att du ska åka.
jag älskar dig, du är den
andra delen utav mitt
hjärta..


Tårarna bara rinner. Jag tar ett djupt andetag och det går ett rus genom hela kroppen, hela min kropp skakar utav utmattning, stress, ångest och sorg. Jag vill inte att du ska åka.. Min bästa vän.




Fri vers av Tindra/Coldizin
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-12-15 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tindra/Coldizin