Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
If you die right know you know I die to


heart breaker

Jag visste hela tiden att det var förbjudet
förbjudet att visa eller få känslor
men det var omöjligt.

Känslorna kom smygande sakta men säkert,
även fast de inte borde kommit.
Jag visste ju hela tiden att det var förbjudet,
det skulle inte vara några känslor.

Sen sa du ingenting, de bara blev
det fanns ingenting kvar

men jag tvingade ur dig det
det funkade inte
jag förstår dig.
men varför sa du ingenting?

jag tycker om dig
så mycket, så jävla mycket
men varför?

jo, för du kom mig närmare än vad någon annan gjort innan...




Fri vers av Tindra/Coldizin
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-04-17 01:55



Bookmark and Share


    Maria_
finns alltid här <3
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Tindra/Coldizin