Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade Zeta


djupast i mitt hjärta, där finns ditt namn

Jag vet att alla har rätt. Alla säger det hela tiden ”Du vet var hon hamnar, hon kan inte få det bättre”. Jag vet, jag vet, jag vet. Men det är fruktansvärt sorgligt och otroligt jobbigt endå. Hon var den som alltid ryckte upp mig när jag var ledsen och fick mig alltid på bättre tankar. Utan henne känns det som att hela världen kan ta ett steg åt sidan och hålla käften. Ingen vet vad dom snackar om, tror att kärlek är något som alla kan uppleva enkelt. Men det är speciellt och det är inte vem som helst som får uppleva det. Jag älskar henne, verkligen. Är så otroligt glad att jag fick bli en del av hennes liv och hon en stor del utav mitt. Utan henne vid min sida kommer allting bli väldigt mycket svårare, kanske som det var förut. Hon hjälpte mig att glömma både det ena och det andra.

Att varje dag mötas utav hennes glada förväntansfulla blick och låga mullrande gnägg var en härligt känsla. Att spränga över ängarna i full galopp och känna känslan att det bara är hon och jag, att vi litar på varandra. Om man kollade ned kunde man få en isande känsla i magen: \"tänk om hon trampade fel och gick omkull?\" Men aldrig någonsin trampade hon fel, hon var så säker. Alltid lika säker och visste själv om hur vacker hon är. Det kanske var hennes självkänsla som gav min tillbaka? Att hon ALLTID stod och väntade på mig med den där glada blicken, hur hon älskade när jag pysslade med henne och hur otroligt glad hon var när vi var ute och hoppade över badkaren, stockarna och dikena och hur vi i full galopp flög över ängarna - under vintern täckt utav snö och sommarn utav högt gräs. Hur glad och pampig hon var i dressyren, längde steget så fint och krökte nacken och trampade som en.. ja, gud var fin hon var. Alla minnen tillsammans med härliga elvskogen tjejerna.Alla stunder det bara varit hon och jag.Om det var mörkt ute och vi skrittade längs vägarna var jag aldrig rädd, jag har aldrig någonsin varit rädd med Zeta.Det är så jävla synd att dom där kotlederna ska förstöra allting. Allting verkligen. Zeta som verkligen älskade att göra bra ifrån sig och älskade att hoppa och vara ute i skogen och flyga över både det ena och det andra.


Hon har lärt mig väldigt mycket och är värd all kärlek hon kan få.
Vi har haft så otroligt kul tillsammans och jag älskar henne. Mer än allt.




Fri vers av Tindra/Coldizin
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-15 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tindra/Coldizin