Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du försvann


Borta

Som en snabb vind försvann du ifrån mig
Men aldrig någonsin kommer du lämna mitt hjärta
Så fyllt utav glädje, så fyllt utav sorg
Du var min bästa vän
du är...

Dagen du försvann kom så plötsligt
Den var där så fort
Du försvann ifrån mig
Men aldrig någonsin kommer du lämna mitt hjärta
aldrig någonsin...

Kom tillbaka min vän
Jag behöver dig mer än någonsin




Fri vers av Tindra/Coldizin
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-11-04 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tindra/Coldizin