Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland finns det inga ord som kan beskriva känslor


Tomma ord

Du är så vacker där du går genom stadens gråa vimmel
Lyser upp hela staden med din utstrålning
Varför ser ingen DIG?
Du som går där
ensam, utanför
otrygg, rädd
ledsen, sorgsen
osynlig, trasig
Det är alla dom punkterna som gör dig så vacker
Varför ser ingen DIG?
Du som går där
ensam, utanför
otrygg, rädd
ledsen, sorgsen
osynlig, trasig
Varför?
För dom är gråa
Dom ser inte känslor
Dom har ingenting
Dom har bara ett liv att leva
och vad är det värt?




Fri vers av Tindra/Coldizin
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-11-04 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tindra/Coldizin