Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blir apotekets hudkräm i fortsättningen också...


Bordell-mamma

Jag visste det!
Så varför gjorde jag det?

Tjejkväll!

Sminkparty!

Underlagskräm.
Ansiktskräm.
Foundation.
Mineralpuder.
Rouge.
Eye-primer.
Eye-liner.
Ögonskuggor. Många!
Resultat?

HEMSKT!

Hur hemskt förstod jag först när
min älskade kom hem.
Han tittade sig vilset omkring
på dessa glamoröst uppspacklade damer
som fnissande flockades i vårt kök.

"Vem av dessa skräcködlor var hans fru?"
Man kunde läsa frågan och fasan i hans ögon.

Och frågan, fast outtalad, var befogad.
Vi såg ut som bedagade glädjeflickor allihop.
Själv kunde jag ana, när jag såg mig i spegeln,
en karriär som bordellmamma...
med bäst-före-datum passerad för eoner sedan....

Jag lösgjorde mig ur flocken för att hjälpa
honom ur hans dilemma:

"Nå, älskling, vad tycker du? Är jag vacker?
Blev det snyggt?"

Hans läppar voro förseglade.
Men hans ögon talade.











Fri vers av Stardust VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-12 18:17



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
den här texten borde alla ha en åsikt om...för den är HELT BASAL...för vår syn på KÄRLEKEN...grovt talat kan man kalla den "fett eller fitta"...vad vill kvinnan ge...vad vill mannen ha...vad vill vi ? åt helvete med läkedels och skönhetsindustrin !

bra insikt !
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP