.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Ett ord

 

 

 

Ett ord

ett uttalat ord

en blick

en blinkning

ett inandning

en utandning

en färgning i rösten

en äkta nakenhet i den

 

ändå får det mig att tvivla

om innerbörden av den

 

det är inte första gången

ordet nått mitt öra

som ett förklätt förlåt

 

när du sagt "stick"

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-12 22:26



Bookmark and Share


  sulimaa
ja usch vad svårt det är ibland att veta vad andra menar ...egentligen ...i hjärtat...tänkvärd och bra text!
2010-03-12

    prima donna
nä... aldrig stick. Det har jag svårt att tro
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar