Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker inte om dig.



Jag har dåligt samvete.
Man ska ju älska sin nästa.
Men det är inte lätt.

Försöker se dig med rosa-
färgade glasögon.
Men dom bara spricker.

Tror det är ett omöjligt företag.
Du är helt enkelt osympatisk.
Misstänker också att din elakhet
i grunden bottnar i ondska.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-02 23:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men det var ju starkt av dig att försöka ändå! Applåd bara för det! :-) Och resten med förresten.
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP