Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyssen

 

länge har du frestat mig

 

men jag hade

inte

kraft

 

i det dunkla släpar stegen              fjärilslätt andedräkt 

 

nu

vill jag girigt kyssa

din mun

 

för alltid hålla fast                  

 

dina läppar

bränner

med gröna lågor

 

                                                    begär

 

jag vill kyssa

 

för din ångest

för din oro                                  för din skam

 

smeka dina revbens svängda båge

 

i dina handflator

skriva de förbjudna orden

 

kiss of death                                desire            

 

jag kysser din mun

 

nu

suger jag mig fast

och tar tillbaka

min själ

 

kräver min rätt som den syndfulla  fresterskan

 

du ber om

nåd

 

jag lyssnar till dina ögon

 

själens nakenhet      nattens demoni      överlåtelse

 

ökenvandring

med blodiga fötter

 

obruten

för alltid

 

                                             fri

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-04 22:43



Bookmark and Share


  amber
Väldigt originellt och bra.
2010-05-10

  Suzy med punkterna
Speciellt, unikt och vackert
2010-05-04

  Kamran -M
... smeka dina revbens svängda båge

Classic & Originellt
Men alltid fräsch
2010-04-27

  Don Jorgé
En vacker dikt som för mig har en stark vårkänsla.
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP