Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visst är det så

 

lyfter ögonen in i dropparnas danser
de är så vackra
levande


stjärnljus
kristalljus

kanske våra ögon skapades ur dem
naturligtvis är det så

i ängen
livsängen står hon
med bjudande händer

i händer
är

kristallskål

se himlarna markerna
allt

speglas däri

visst är det så

våra ögon

är droppar
givna ur droppar

stjärndroppar

tillåt
linsens klara renhet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-13 22:17



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Storslagen innerligt vacker och mäktig poesi!!!!
2010-03-13

  soulsistah
så fint! gillar hur allt vävs ihop och blir till ett.
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser