Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden

 

 

 

 

infaller tystnaden

 

 

 

för många

 

en

 

 

tungslöja

 

 

 

för andra

 

en

 

djupslöja

 

 

 

välvandrande

 

 

välgärning

 

 

 

 

igenkännande

 

sfärisk sång




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-13 22:38



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket vacker och sann!!!!
2010-03-13

  karenina VIP
som en meditation. tungslöja, gillas
2010-03-13

  peter markurth
stark
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser