Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smultronstrå

 

så for min drömlängtan

 

vida

 

 

vita lakan

strålade

 

nattmörker

 rosendoftande

 

 

kärleksörten förtäljde mig

 

sagans eviga andhämtning

 

 

trädde smultron

 på strå

 

 

ser dig i vårmantel bliva

 

 

sommarkonung




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-13 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser