Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självgående med barn

 

nåja,

det finns värre saker

än att leva ensam

resten av livet

 

jo, faktiskt

 

som att offra

självkänslan

 

för att vara till lags

 

välja ett renoveringsobjekt

för att kunna inbilla sig

att man har kontroll

 

eller

 

bli ihop med vem som helst

i hopp om att få en inbjudan

till parmiddagar

trots att en sådan inbjudan

ändå aldrig hade kommit

oavsett

 

tänkte hon

efter besöket på dejtingsajten

där hennes detaljerade sökning

gav noll träffar

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Åsa Pyke
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-14 00:10



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Skön text med självironi och självinsikt - var dig själv; var det!
2010-03-14

  Gawain
Solitud är en underskattad livskonst,,
2010-03-14

  Carola Zettergren
:):)hehehe... Tack för en mycket uppfriskande text!!!!
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke