Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maror.


Tick - tick.
Vaken.
Är här.
Klockan?
01.05.
Gud. Gud.
Vill inte! Vill inte!
Stäng av mig!
Sömnmedelsluddiga tankar...
Rullgardinen..... är vit...
Varför är den då svart?
Svart rektangel...mitt i väggen...
Garderobsdörrarna....vita....vita...
Katten... var är katten...
Flyter sakta bort i medvetslöshet...

Tick - tick.
Vaknar.
Fortfarande här.
Klockan?
01.45.
Rullgardinen....är den vit..
eller...
Katten....
Inga tankar fastnar...
Flyter åter bort i
glömskans frid.

Tick - tick.
Vaken.
Igen. Igen.
Klockan?
02.07.
Helvete!
Förlåt, förlåt!
Gud - jag ska bli
en jätte-god människa
bara du låter mig sova!







Fri vers av Stardust VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-15 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP