Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta inte för seriöst på detta, det blir så konstigt då.


De enda jag ljuger för är ni.

Jag vill vara kär,
så mycket att jag är det i tre killar
samtidigt.

Men en är för ung
och vild
och det känns som om jag styr honom,
fast det är jag som
vill bli styrd

Och en är för gammal
och har tröttnat på tjejer.
Han verkar skulla prova med pojkvän nu
och han visar inget intresse
för mig.

Och han som väll är rätt i åldern,
fast vi har inte setts på några år,
hållt kontakten, visst,
men kanske även glidit ifrån varandra?
Eller?



Ska jag våga satsa på någon?



På han som jag klättrade i höet med för några dagar sedan, 8 meter ovan marken?

På han jag spelade tv-spel med i timmar utan att sluta skratta, och dö om och om med?

På han jag red ut med mitt i natten och galopperade med rakt genom mörkret, som jag pratade om allt med den natten?




Och det roliga är att dessa tre är de enda i hela världes som jag håller
hemligheter
för.




Fri vers av Gylling
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-15 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gylling
Gylling