Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel önskan


Bortom mina sinnen
finns något

en annan värld
där jag inte finns

dit vill jag




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-15 22:44



Bookmark and Share


    Mejja
....dithän bär också min längtan.
Vackert formulerad både i ord och form!
2010-03-17

  aol
ja så är det för oss alla,
2010-03-17

  rebecca d
bortom mina sinnen finns en annan värld...där jag djupast finns...

så skulle jag vilja stjäla dina rader på min sida.
För formen är fantastisk men innehållet...skulle jag formulera så...
2010-03-16

    ej medlem längre
jag är övertygad om att du finns där allaredan. också.
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth