Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksmässa

 

Våren är en kärleksmässa

 

ur djupinnerlighet

 

ur djupinre




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-15 23:51



Bookmark and Share


  Quasimodo
Så är det, kärlek !!
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser