Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nog var de vackra är

 

 

i nattligt
ark

 

andas vindar


undrande

 

fjäderpenna doppas i indigohav

 

spetsen rasslar

formar

 

tecken
symboler


dröm
mening


ljuslåga fladdrar
i andan

 

fingrus strös över


tecken
symboler


duva faller in i hans hand


han viskar
väg


duva flyger med

tecken
symboler


i fönsterbåge sitta hon
vitskrud faller långa vågor mjuka utefter golv

 

spetsar skimrar
löftes lov

 

hon tar emot


tecken
symboler

i hand

 

sluter
lycka om

 

ur bröst lyfter hon röd ros
viskar väg

duva  bringar honom svar

 

de möts
i silverdalens gyllenregn




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-15 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser