Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här



Var inte rädd

Jag är här
och andas lugnt och jämnt

Runt omkring oss,
allt vi ser och hör är bara väsen

Vänd dig till, vänd dig bort,
men lita ändå på min bröstkorg.

Att den häver sig
och sjunker undan

som ord gör




Fri vers av Edith Stein
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-16 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edith Stein
Edith Stein