Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allmoge



fåfängt, fåfängt



Letar efter vägen,
kommer längre bort från stigen,
hittar någon
lutad mot en stolpe. Vackert ljus.

Faller i varandras armar,
somnar sammanslingrade
i högt gräs.


Vaknar kallvåt.
Jord i ditt ansikte,
snor i din näsa,
hans lukt på allt ditt
och tvärtom

Svett och förtvivlan:
Att var det bara det här?





Fri vers av Edith Stein
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-19 20:17



Bookmark and Share


  aol
en stark skrift där besvikelsen känns
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Edith Stein
Edith Stein