Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=14qTXRkAKr8&feature=related


It must be some..sjunger Jimi

Någonstans hörs tonerna av Hendrix
odödliga gitarr sound

vem klev över min tröskel
gick rakt in i nästet
av förvirring

klarna tanke
se dagen
den nya

gitarr solot
fyller rummet

där står du med all din
visdom

har jag något som
får dig att stanna

Gud skiter i mig


så vem ska jag
vända mig till

du talar om
källan

visar mig vägen

okey
I
will
do
it

It must be some way out of here
sjunger Jimi

yes
låt oss gå nu
säger du

solen går ner
båda vet att
natten inte
kommer med
det stora mörkret mer....








Fri vers av Elwania
Läst 301 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-16 08:54



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
RocknRoll kan verka befriande ... och om man tillsammans lyssnar på det och njuter ... så kan stora saker ske... Bra musik kan vara som ett Soundtrack of our life ( bra grupp ) men inte lika bra som Hendrix.
Gillar din dikt mycket, bokmärker den.
2010-03-24

  Johan Bergstjärna VIP
Bra skrivet ... hör Jimis solon som bakgrund...
2010-03-24

  aol
vackert, hörde själv honom på konserhuset göteborg 68,
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania