Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMG

Skaparen på den 7:de dagen

tog en day off från laboratoriet
mänskligheten dna hade krävt
många timmar

Universums värstingar
hade donerat varje anlag
Amen




Fri vers av Elwania
Läst 451 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-01-12 20:39



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det var då fan....!
2019-06-01

  Jan Johansson
Ligger tyvärr mycket i det,
2018-01-13

  aol
Gillas tankeväckande,
2018-01-13

  morgonstjärna VIP
måste blivit en osalig soppa?
tankfullt skrivet


2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania