Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gypsy blod

saltar vindar
skriande måsar
light baby

önskar du kunde säga
något som kunde binda mig
vid din sammanhållna
flotte

stock för stock
rep för rep

struktur form
konstruktion

vidrör endast ytan

men är inte havet

längtan får vingar
fulla segel drar iväg med mitt hjärta
horisonten kallar

blåa ögon
faller som stenar
rullar ut bland tårar

sorg

vargen sliter biter
samvetet gnäller
vill
vill inte

kappsäck
tysta fötter ut i natten
ser dig inte om

gypsy blod











Fri vers av Elwania
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-16 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania