Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslöjade damer

Anne Linde med de andra beslöjade damerna från
det till synes jämställda landet Sverige drog ner till
Islamvärlden nu skulle ett handelsavtal skrivas!
För all del dessa beslöjade damer påstår sig
fört samtal med mullorna om kvinnors rättigheter.
Detta kan liknas med att protesterar mot sexhandel och låta
sig knullas offentligt på Rosenbads trappa av Löfven
mot betalning

Iranska kvinnor har kämpat över 30 år för
sina mänskliga rättigheter.

Deras kamp om att bli av med den förhatliga slöjan
och får samma rättigheter som sina manliga medmänniskor
pågår varje minut och vi alla vet vad som sker
dessa kvinnor som fängslas ,våldtas , dödas och förföljs
för sin kamp mot islamska kvinnoföraktet ..
så vad upplever dessa kvinnor känslomässigt
när ett led av beslöjade damer från Sverige
åker ner till ett patriarkat
och talar om kvinnors rättigheter
iklädd symbolen för kvinnoförakt

Vad mer är hur upplevs den skyddsmekanism
mot det islamska kvinnoföraktet
som har blivit en följd av emigranter
från islamvärlden . När folk opponerar
sig mot vad som sker i Svedala idag
heter dom rasisten med främlingsförakt
eller med islamfobi

Men varför skulle en gammal kultur som Islam
plötsligt ändra ansikte enkom för att den förflyttas
geologiskt

Här heter det rättigheten till att bära slöjan
och att alla har samma värden bla bla bla...
verkligen ! Är det samma värdighet att inte får vistas
utan att dölja stora dela av sig sig själv
från omvärlden .




Fri vers av Elwania
Läst 527 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-06 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack, Elwania, för en skarp avklädning av ett påklätt hyckleri.

Kejsarinnornas nya kläder.

En historisk bild.
2019-10-17

  Gunnar Hilén VIP
Fy farao va bra !!!!!!!!!!!!!! Det bästa förtrycket är när man själv utför det och kallar det "ett fritt val"
2019-06-01

  tankamann
BRA! Applåder!
2018-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra text att läsa och begrunda!
2018-01-06

  Elwania
ja de flesta har nog en annan åsikt än vad media ger uttryck för. Media är ju styrt och de s k feministerna som ska föra kvinnor talan är väldigt blinda enligt min åsikt
2018-01-06

    Cillas hörna
Där: beslöjade
Här: avslöjade
2018-01-06

  Öknens Ros VIP
Det är som sagt ingen "rättighet" utan ett regelrätt förtryck för att hålla kvinnor "på mattan". Varför tiger så många kvinnor med slöja om vad som egentligen pågår?
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania