Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden är INTE arrangerad, utan något jag bara fick syn på när jag var ute och gick.




Sanning eller konsekvens?

 

Utpekad,

i vånda.

 

Den som inga byxor har

 

springer sin väg

från räta linjer.

 

Val,

följd,

val,

följd,

val,

följd

 

och all smuts i snön

finns i luften

vi alla

 

andas.

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-16 09:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!! Applåder!
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke