Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jämlikhetens dilemma.


En myggas dans!


Jag begär inte mycket.
Bara lite blod.
Ditt blod.
Du har gott om det.
Jag har inget.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2010-03-16 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP