Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad efter att ha läst fel på ett ord i en artikel som nästan fick mig att tappa andan, då jag tänkte på alla kommande vårfåglar.




Fågelskådar-limerick


En överarbetad ornitolog från Druten
utvecklade en psykos till flygfän knuten 
Han flaxade runt
och kvackade strunt
tills han slutligen blev helt andtruten




Bunden vers (Limerick) av Pitbullpudelns kärna
Läst 535 gånger
Publicerad 2010-03-16 12:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanske en sorts politiker den
som strax föll i sken
som varit den en hästkrake
vilken råkat få ståstake
och kommit, ja kommit igen
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna