Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ombonadströja

 

 

silverklingande stickor

ljuder

 

gyllentråd

skimrar

 

pärlblad sömmas in

 

hjärtat glöder koppar

kroppen andas

järn

 

ombonadströja

gives




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-16 16:05



Bookmark and Share


  firefire
fint komponerat (stickat) av dig;))
2010-03-16

    ej medlem längre
Så mycket fina ord som du satt ihop... jättefint")



'pärlband sömmas in'
*fint*
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser