Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på den tiden aga var as coolt


Skitröda kinder





Min morsa tyckte att


jag var en grinig liten


djävul som bebis


så hon tejpade min


mun från ena örat


till det andra med


såndär silvertejp


idag ler jag hela


jävla tiden och


har skitröda kinder


har fått eksem för


jag vart så svettig


under tejpen liksom


ser ut som en clown


fast jag är skitolycklig




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 383 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-03-16 18:37



Bookmark and Share


  wildrose
Ok, jag säger det
du
är
bra.
2010-10-12

  Sanningsägaren VIP
du vet att du äger!
denna slog mig hårt som fan i magen
2010-03-17

  Alexander Gustafsson VIP
Revolt,

Bitter den hand som matar en...

Bra!
2010-03-17

  Jazz-75
Den här känns som något man aldrig kommer att glömma att man läst. Den känns, syns och gråter. Du skriver...som väldigt få gör.
2010-03-17

  Berit Robin Lagerholm VIP
Sorglig sorglig bildrik talande tragikomik
2010-03-16

  kråkan VIP
:) som resten av världen då..skitbra ju..
2010-03-16

  sellout
orden stannar. det är nonchalant och nästan bittert på ett helt underbart sätt. gillar starkt!
2010-03-16

  Nina Nightwish VIP
Ett leende förlänger livet... Eller.. hmm.. bra text..
2010-03-16

  Baystream
ord som svider. snyggt von jag!
2010-03-16

  firefire
inte coolt alls,varken då eller nu..stark text,ditt sakliga sätt att skriva om allt,detta jobbiga också...WOW liksom;)))
2010-03-16

  jacqueline VIP
Du förmedlar dina ord på ett sådant bra, torrt realistiskt sätt; ett slags betraktelse eller ett påstående. Detta står i riktigt bra kontrast mot det bistra, avskyvärda som dikten förmedlar. Bra komponerat!
2010-03-16

  Svartsilver
det här var en utav dina bästa . skitbra helt enkelt.
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite