Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springa för livet

.

Hela hennes kropp darrade
där hon satt hopkrupen
andningen tung, flämtande

Det var precis att hon hade klarat det
att springa från honom






Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 305 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-16 22:01



Bookmark and Share


  karenina VIP
komprimerad och fylld av stark smärta och känsla
2010-04-29

  aol
ruggigt bra skrift, kändes ruggig
2010-04-26

  Frökenfanny
rörande..... kort men bra:)
2010-03-18

  Lisa Petersson
Stark dikt! Man får verkligen upp en bild för sitt inre öga :)
2010-03-18

    Bodil Sandberg
fy sån tur att hon hann..springa ifrån en SÅDAN man

förvisso rädslas starka ton!sparas !
2010-03-16

  rebecca d
hemska tillstånd...minnen?
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Mejja