Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan!?

Är man god om man inte säger de man tycker och tänker!

Är man det?

Kan inte nån förklara för mig hur livssystemet fungerar-
Ska man bara gå vidare när nått hemskt eller oväntat händer!?

~Baseras livet blott på händelser och cirklar~

Runt runt går man, som en fisk med ben.
Utan hjälp kommer man ej ur cirkeln, inte utan hjälp!
För att nå nästa cirkel bör en hand sträckas ut och hållas stark.



Människan förundrar mig.




Fri vers (Fri form) av Sofia Hansson
Läst 442 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-16 22:43



Bookmark and Share


    ordskalv
Människor är en egocentriska. Det ligger i vår natur sägs det och
visst stämmer det. Men för det så betyder det ju inte att det finns fina människor men dom är alltid unika :)
2011-06-20

  oMareld
man ska alltid säga och göra det man själv vill
så länge det inte skadar någon annan
2010-05-06

  aol
man ska säga sin mening
2010-04-07

    OrvarOscar
"Den nästintill olösliga uppgiften består i att inte låta sig fördummas vare sig av andras makt eller av sin egen vanmakt." skrev Adorno. En gång i tiden. Tyckte det passade din dikt. :) Kan förövrigt rekommendera dig att läsa Adorno, eller kanske Houellebecq skulle vara trevlig.
2010-03-16

  kråkan VIP
människan är ett dumt djur..
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson