Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melonamin

~Så vackert,
dock förgånget.
Minns grottan med elden sprakande i mitten, kitteln som stog och bubblade.
Trädtopparna som kikade in genom fönster gluggen som inte var mer än ett jordigt hål,
men oh så vackert.
Hela mitt hjärta längtar och fruktar tillbaka, då allt var magi och inget var omöjligt.
När blåbärsrisen blev stora träd med blåa vackra frukter som kikade ner på en.
Pilarna flög mot målet och allt var möjligt!
Då man stog på egna ben och vinden vagvisade vägen.~




Fri vers av Sofia Hansson
Läst 397 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-16 23:13



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Fin dikt med härligt innehåll. Som ett besöka ett litet rike nedanför vårt eget. Ska vara försiktig nästa gång jag går i skogen.
Kram
2011-05-09

    ej medlem längre
Jättefint gumman!

(blåbärsrisen ska vara ett ord)

<3
2010-05-19

  oMareld
denna gillar jag :)
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson