Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skratta eller gråt




(...och ska man egentligen skratta eller gråta
när man äntligen lärt sig att lyssna till sig själv

och inser att det enda man hör
är en uppgiven suck?)








Fri vers av dagbokspoesi
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-16 23:31



Bookmark and Share


  Isak VIP
Grymt bra!
2010-06-23

  Night Soul Woman
Bra illustrerad om insiktens problematik*applåd*
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi