Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pastoral till Vägg

Vägg, O, Vägg! Du är vägg!

Vägg.

Vägg, jag sitter här.

Vägg, vad vet du om verkligheten?

Är du klassmedveten, Vägg.

Att tala till dig, är som att tala till en vägg.

Du är ju en vägg, Vägg.

Vägg, ska jag jämföra dig med en sommardag?

Du är gjord av betong, tror jag, och det är inte en dag.

Vägg.

Till mitten hunnen på vår levnads vandring hade jag i en dunkel skog gått vilse och irrat bort mig från den rätta väggen.

Jag talar till dig, varför svarar du ej.

Har du hittat någon bättre än mig.

Vägg, jag är trött på dina felaktiga anklagelser.

Vägg, när ska du avsluta alla mänskliga krig.

Vägg, du har berövat mig på allt.

Några småmynt är allt jag har kvar.

När börjar du betrakta mig som din like.

Likblek är du, Vägg.

Likblek är väggen.

Lik blev är Vägg.

Vägg, du är Dödens vägg.

Gå in i väggen.

Åt helvete med dig Vägg.

Min sista önskan är en årgång anticeptiska medel.

Gå in i väggen, Vägg.

Släng dig i väggen!

Träd in, inträde, trädet är inomhus, Vägg.

Det är ett inomhusträd, Vägg.

Såna måste också få finnas, Vägg.

Vägg, du kväver mig med dina sjuka krav.

Kväver mig gör väggen.

Vägg är likblev som aska.

Blek som liknar, Vägg.

Kristallnatt liknar Vägg.

Vägg, du är inte min far.

Vägg, jag har aldrig förstått mig på dig.

Vägg, du har sett mig läsa Marx.

Vägg, alla kan inte uppskatta tomater.

Vägg, tomten bor i Finland.

Inte i USA, Vägg.

Alla är inte tomten, Vägg.

Alla är ensamma mot alla, Vägg.

"Ditt Själv skrattar åt ditt jag och dess stolta språng", Vägg.

Man måste vara en vägg för att kunna ta smutsig ström och förbli ren, Vägg.

Du är rätt så bra, Vägg.

Vägg.

Finns du? Vägg.

På riktigt? Vägg.

ööööööööööööööööööööööööööööööööööööVägg
ÖöööööÖööööööÖööööööÖööööööÖVägg

Vägg, jag vill vara din mamma.

Vägg, jag vill dig amma.

Vägg.




Fri vers av OrvarOscar
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-17 01:02



Bookmark and Share


  Arja Söderfeldt
Inte för att jag har nån skolning,
men du verkar vara alldeles hejvild med sinnesintrycken och jonglering med bokstäver. Så mitt råd är, o-ombedd, men dock här - räds inte för Lejonet. Han är din vän.
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

OrvarOscar