Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stenblad vikes ut

 

 

i vidstäckta öknar

täckta av stjärnandning

andas eld

 

eldblommor växa i cirkel

 

i mitten sitta moder

 

barn är i moders

hjärtfamn

 

under hennes värnadsögon

dansar de pärlande

 

vid var fara

blixtrar

moders

ögon

 

sandkorn skrider in i hår

smeker hud

 

dag skrider fram

 

hoprullade sover sandkornsbarn

drömskapande

 

under moders vakande

värnadsögon

 under faders vakande

ögonvingar

 

i  vidsträckta öknar

 synes för den

blinde

 

stenar glanslösa

 

den seende möter  gnistrande

stjärnstoffsord

 

i natten vikes stenblad ut

 

 

i vidstäckta öknar

täckta av stjärnandning

andas eld

 

eldblommor växa i cirkel

 

i mitten sitta moder

 

barn är i moders

hjärtfamn

 

under hennes värnadsögon

dansar de pärlande

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-17 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser