Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varsamfingrar

 

 

ur soldvala andas ljuvvindar

 

varsamfingrar

rör vid

 

längtan

 

blottar hennes hud

 

smaragdljus

skimrar

 

ängsljus

 

björkar

skimrar

viol

 

fåglar

bär

droppblad

 

till dig

 

läs ordens

sannhet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-17 12:15



Bookmark and Share


  Ishtar
Som jag nästan sa om den förra jag fick bekanta mig med. Vinklar; skuggor, ljus. "Varsamfingrar". Jo. Jooo!
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser