Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utbrytarmästare


frustar
skrapar
trampar

i spegeln
syns det röda i ögonen
glimta till
gång på gång

dags att ta till
galler
säkerhetsdörr
larm och lås och
bomfaderallanlej

ändå står det där, plötsligt:

tolkningsföreträdet

djupt rotat,
närmast förstenat
med fanatikerblicken fixerad

och bara

VET
bättre

än så

 

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-17 13:41



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ah, den gamle Tolkningsföreträdaren; ingenting kan hålla honom borta.
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke