Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barrlöshet

En stund
finns det,
under stjärnorna,
barrlösa barn
i tidlösa världar
Ingenting blir
Allting är
En stund försvinner till nästa
och kommer aldrig tillbaks
Korn av stjärnstoft
i förvillade blickar
Sökande
Frågande
Omvandling
Försköning
Prydda julträd
räds dansens slut
och barrlöshet




Fri vers av Claes
Läst 204 gånger
Publicerad 2005-11-04 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claes